Armbandsur går nog aldrig ur tiden, det är så tidlöst att det förslår. Men vad är rätt att ha på handleden i år egentligen? Varför köper allt färre en smart klocka detta år?

 

I Expressen kan vi läsa om årets massor av olika klockstilar och klockmodet som det ser ut just nu. För trots att den stora majoriteten har klocka i mobilen är det fortfarande väldigt poppis att ha ett armbandsur även så. Det är ju så inni norden snyggt.

Nu är det dessutom tid att slänga ut plastiga klockor som varit så på modet samt alla vräkiga klockor med bling blng på, det är snarare klassiska, stilrena och retrovarianter av klockor som dominerar modet just nu, däri passar även ett klockarmband nato perfekt in, eftersom det just uppfyller alla de tre kriterierna bara för sig. Då kan man dessutom hitta just det armband till sin klocka som man tycker passar ens personlighet allra bäst.

  • Andra trender med klockor är att dessa ska vara:
  • Färgade i guld eller rosé
  • Armbandet till klockan får gärna vara i metall eller läder
  • Armabanden får enligt modet i London även vara i färg
  • Mycket är navy, med blå toner och vitt, men även vinrött och grönt
  • Många vill ha en klocka av finare märke med lyxigt utseende samtidigt som det är cleant, däri funkar märket Daniel Wellington väl in

I tidningen Café kan vi läsa om modetips för den medvetna och stilsäkra mannen. Varför inte en klocka i guld igen? Men vad ska man tänka på med guldklockorguldklocka? Jo det är något av det mest synliga du kan äga, särskilt som man. Om du använder en sådan klocka kan det vara snyggt att matcha med en enfärgad och enkel klädsel. Som en svart kostym eller kanske en grå. Detta för att det inte ska bli för mycket i helhetsintrycket.

Färre köper smart klocka just nu

Samtidigt kan vi läsa att marknaden för smarta klockor har vänt och inte har samma raketutveckling som tidigare. Det behövs säkert en nyare modell av Apples variant för att få spurt på försäljningen av smarta klockor igen, kanske kommer det också en sådan i höst. Det hoppas nog i alla fall många fans på, liksom den nyare versionen av iPhone. Läs mer om detta i Svenska Dagbladet.