Det finns en hel del att tänka på när din tjejkompis har köpt sin första lägenhet. Vad ska du köpa i inflyttningspresent? Det finns så mycket att välja bland och det mesta har hon kanske redan. Läs mer här.

Det bästa du kan göra är att surfa in på varuhus1.se där det finns massvis av presenter till henne att välja bland. Du kan till exempel hitta en härlig goodiebag med chokladhjärtan eller ett presentset med tvål och doftljus. En annan god idé är att plocka ihop en del saker och skapa en egen goodiebag. Då får din vän en hel del saker att välja mellan. Ett härligt och lyxigt bäddset, choklad, tvål och doftljus kan knappast bli bättre. Du hittar allt du behöver på varuhus1.se.

Ta reda på vad hon tycker om

Ett annat hett tips är att du ser till att ta reda på vad din vän verkligen tycker om. Är hon sminkfantast och älskar smink kan du till exempel satsa på nya sminkborstar eller smart förvaring för smink. Vet du redan vad din vän gillar finns det gott om vackra tavlor, glas och prydnadsföremål som inte bara visar att du bryr dig utan som också kan bli uppskattade inredningsföremål. Den ambitiösa vännen skaffar en bok med tips om att flytta hemifrån.

Oavsett vad du väljer att köpa i inflyttningspresent blir det aldrig fel om du tänker med hjärtat. Vad skulle du själv uppskatta? Surfa runt bland utbudet på varuhus1.se och hitta den bästa inflyttningspresenten till din vän som garanterat får henne på gott humör. Det finns en hel del presenter med glimten i ögat. Fördelen med en goodiebag är att din vän får många presenter på samma gång och möjligheten att det finns något som verkligen passar hennes stil, humör och personlighet ökar. Kom dock ihåg att det alltid är tanken som räknas.