Idag är ett mobilskal inte bara ett bra skydd för din mobiltelefon utan också en snygg accessoarer att matcha med dina kläder. Istället för att du har ett mobilskal till alla tillfällen kan du ha flera mobilskal, både utifrån funktion och utseende.

Att ha ett skal till sin mobil är ett bra sätt att skydda den från både repor och från att förstöras. Men idag har mobilskalen också blivit en del av outfiten, ett sätt att visa din personliga stil. Det är både smart och roligt att ha flera fodral: ett skal för hårdare tag när du sportar, ett annat för vardagen och ett tredje när du ska gå på fest. Du hittar ditt skal till iPhone 12 Mini hos Phonelife, som har skal till alla mobilmärken, modeller och tillfällen.

Mobilskal för hårdare tag

Om du gillar att träna är det smart att köpa ett mobilskal som verkligen håller, både för att tappas på marken under joggingturen och för att råka trilla ner för bergsväggen när du klättrar i berg. Med ett bra skal kan du ta med dig mobilen överallt, utan att oroa dig för vare sig att mobilen ska gå sönder eller för att skärmen ska krossas. Eller så köper du ett snyggt mobilfodral som matchar dina träningskläder för dina gympass.

Mobilskal för festen

Du vill ju inte ha samma skal när du ska på en bröllopsfest som när du är ute och rider eller går med hunden. Det är smart att investera i ett särskilt festmobilskal, skalet som är lite extra snyggt och som matchar din favoritoutfit. Eller mobilskalet som passar när du tar en öl med kompisarna.

Vardagsskalet

Till vardags är det bra att ha ett skal som både funkar på arbetsintervjun och i familjelivet. Älskar du funktion kan du satsa på ett mobilskal som du också kan användas som plånbok, eller ett skal som du kan sätta fast på en magnethållare i bilen. Även om du inte får skicka sms under bilkörningen, så är det ändå enkelt att ha koll om det kommer ett nytt meddelande.