Det är en särskild dag som närmar sig med stormsteg, nämligen Alla hjärtans dag. Den är hatad, den är älskad men den finns där och för den som har en käraste är det viktigt att hitta något som passar just denna. Men vad kan det vara för något? Och vad för nytt kärlekspar ryktas det om, lagom till denna kärlekens dag?

 

3837439-i-love-you-forever-vector-illustration-eps10Det är snart San Valentino, eller Alla hjärtans dag som det heter med ett vanligare uttryck. Lagom till denna kärleksdag kommer nyheten om det mest osannolika paret – inga mindre än Pamela Andersson och Julian Assange. I Aftonbladet går det att läsa om hur den forna Baywatch-stjärnan och den grundaren av Wikileaks ska ha funnit varandra under kärlekens tecken. Det tycks vara så att att Pamela Andersson under ett antal månader ska ha besökt Assange på den Ecuadorianska ambassaden i London och dessutom uttryckt sitt stöd för honom och hans hälsa i medier. Mer om detta kan en läsa om här.

Hur som helst är det inte alla som dejtar en halvfängslad kille. De allra flestas pojkvänner är ute i det fria. Men vad passar då att ge bort i present, alldeles oavsett om personen är fri eller inte? På https://fyndiq.se/campaign/presenttips-till-honom-pa-alla-hjartans-dag/ går det att finna flera dussin prylar och plagg att välja bland, som passar bra till honom på den där speciella dagen.

Skapa dina egna presenter

För den som är lite mer händig till sin natur kan det vara en god idé att faktiskt pyssla ihop  en fin present. I en artikel i Expressen finns massor av tips på olika kreationer nästan vem som helst kan tråckla ihop. Varför inte göra steka morgonäggen i en pepparkaksform som har formen av ett hjärta? Andra tips är att:

  • Baka hjärtan på pinnar och garnera med strössel i någon rolig färg
  • Skapa en hjärtkrans att hänga på dörren
  • Bjud på en riktig god middag, hemlagad från grunden
  • Gör ett eget smycke till din älskade

14041202-oresundsbronGift till sjöss

För de som är riktigt säkra på varandra kan till och med knyta löften ute till havs tillsammans med Sjöhistoriska museet. De firar nämligen kärleken med drop in-bröllop på Alla hjärtans dag. Kan det bli mer romantiskt än så?