Avslappnad, lättskött och stylat är ledorden för tre av de populäraste hårtrenderna just nu. Uppklippta längder, gardinlugg och flätor är de hetaste frisyrerna. Med en hårförlängning kan du enkelt skapa dem.

2020 var året då håret fick stå i fokus och allt tyder på att denna trend kommer att fortsätta hela 2021. Uppklippta längder, gardinlugg och bohemiska flätor fortsätter att vara populärt. Håret är en viktig del av utseendet och en ny frisyr eller styling kan ge en stor förändring. Här kan du inspireras av rådande hårtrender.

Uppklippta längder

En av de starkast lysande hårtrenderna under 2020 var de uppklippta längderna. Denna enkla och lättskötta frisyr ger en stylad men samtidigt avslappnad look. För bästa resultat ska håret gärna vara rakt och långt eller halvlångt. Med en bra hårförlängning kan du enkelt skapa denna trendfrisyr om ditt naturliga hår inte är långt och rakt. Den bästa hårförlängningen hittar du hos bokahårförlängning.se. Där kan du även se före- och efterbilder på tejp- respektive keratinbehandlingar. De använder sig av löshår av Remy-typ vilket innebär att hårstråna är:

  • mjuka
  • tunna
  • lätta att styla

Resultatet passar särskilt bra för europeiskt hår och ger ett naturligt resultat. Perfekt för dig som vill ha trendiga uppklippta längder i ditt långa hår.

Gardinluggen

Gardinluggen, även kallad Parisluggen, är en annan frisyr som spås bli populär 2021. Även den här frisyren är enkel och lättskött men med en viss stylad känsla. Gardinluggen är en mjukt formad lugg som slutar strax under ögonbrynen. Den formas bäst med en liten rundborste och hårfön. För den rätta känslan är det viktigt att försöka få till ett naturligt och feminint resultat. Gardinluggen passar bäst i långt eller medellångt hår.

Flätor

Flätan är en ständigt återkommande trend men nu är det framför allt de bohemiska flätorna som gäller. Lösa och slarviga flätor är att föredra framför stela och strikta frisyrer. För att få till den rätta looken kan du fläta delar av håret eller göra små mikroflätor. Även hårnålar och små pärlor i flätan ger en snygg och avslappnad look som är helt rätt just nu. För bästa resultat bör du ha långt hårsvall.