Att ha vackert hår är allas önskan, män som kvinnor. Har du inte ett naturligt svall som Moder Jord har välsignat dig med finns det hjälpmedel och inte minst trendguider som kan hjälpa dig på traven. Här kan du läsa mer om de stilar som står högt i kurs under 2020.

2020 har fört med sig mycket intressant när det gäller hårtrender. De stilar som mest har kommit att synas på catwalken och i hårmagasin är den ostylade stylade looken där håret dock kräver en del redskap för att se så naturligt ut som möjligt. Det enklaste redskapet du kan ha förutom en platttång, är en fön och för att köpa den bästa hårfönen kan du kolla upp vilken som är den bästa hårfönen 2020.

Bästa klippet 2020

klippNär du klipper ditt hår är det viktigt att du tar hänsyn till den textur som håret har naturligt och det är förmodligen också det som din frisör kommer beakta när du sitter i frisörstolen. Trenderna säger inte om du ska ha lockigt, rakt eller rufsigt hår utan om hur ditt eget hår beter sig. Detta gör att varje frisyr blir unik vilket är trevligt i dagens trendspanande samhälle där folk gärna går åt samma håll. Du ska ta fram det bästa av dig helt enkelt!

Slarvigt stylat

Snabba knutar, rufsiga hästsvansar eller hårklämmor som sitter lite hipp som happ i håret – när du stylar håret får det gärna se ut som om du nyss har vaknat och haft 5 minuter på att göra dig iordning. Tips på produkter är saltvattenspray, texturspray och håroljor som både är snälla mot håret och som gör det vackrare. Dessa produkter är att rekommendera för dig som vill hänga med under hela 2020 och gå in i 2021 med finaste håret.