2022 bjuder på många härliga smyckestrender. Det är bland annat trendigt att bära många smycken i en och samma look. Att skapa kontraster med olika smycken är också något som är väldigt inne nu.

Ett nytt år innebär att det kommer nya härliga trender att inspireras av. När det gäller smycken finns det massor med nya trender att sätta tänderna i. I år gäller uttrycket “more is more”, det här är nämligen året då du ska våga maxa och ösa på med olika smycken. Du kan mixa gamla klassiska smycken med mer moderna smycken för att skapa en trendig och fräsch look. Det finns massor med fina örhängen att investera i som du kan kombinera med armband och snygga halsband. Örhängen är verkligen ett bra smycke att använda både till jobbet och festen. Örhängen kan verkligen förändra en outfit och göra den till något extra.

“Våga blanda armband i olika strukturer och material för en trendig look inför våren.” Läs mer här

Våga ta ut svängarna med dina smycken

För att få en personlig stil kan du med fördel mixa och matcha olika material och strukturer på dina smycken för att skapa en intressant look. Det här är även året som det är helt okej att blanda guld och silver med varandra i samma outfit. Pärlor är också något som är väldigt trendigt det här året. Du kan bära pärlor i olika konstellationer. Om du gillar halsband då är layering-looken något du ska inspireras av. Du kan bära flera olika halsband och skapa kontraster ihop med kläderna du bär.