Nu är våren snart här och många längtar något enormt efter den. Våren kommer med förändring och då är det många som väljer att passa på att ändra sin frisyr. Dock är det svårt att klippa av sig håret eller att färga till en annan färg. För att underlätta kan man se vad som är trendigt just nu så man vet att man inte kommer att vara ensam med den frisyr man bär. Här kommer tipsen. 

3848-goldielocksDet finns många tips när det kommer till att skapa en ny frisyr, men mycket handlar om att man själv måste våga, våga vara öppen för förändring. Allt fler väljer att sätta i löshår för att skapa mer volym eller att skapa längder. Nu är det så självklart att var och varannan person man möter har det – och man ser det inte ens då de är så bra gjort. Så, vill man ha en förändring som verkligen boostar ens hår är löshår en bra väg att gå. Om man bara är super på att klippa sig eller att färga håret så gör man rätt i att hålla utkik efter vad som verkar vara på tapeten just nu.

Från blått till jordnära

Ser man till vad som var inne under hösten då var det att man skulle experimentera och färgen blå var en färg som stack ut från mängden. Men, nu går vi mot våren och ljusare tider och då följer även modet och trenderna efter. För nu vill vi kunna andas och kunna vara oss själva. Då blir det mer att man ska satsa på det jordnära och så man ska bli så mjuk som möjligt. I en artikel går det att läsa att man även ska satsa på lite kortare längder och att man ska gå från det slitna till att satsa på hår av kvalitet som ser fräscht ut – för i vår vill vi vara fräscha. På Elle finns det även alltid det senaste inom trender, vilket är ett annat bra tips.