När det kommer till mode så är det ofta kvinnorna som står i centrum. Men, nu är det en spännande vår för männen där de lyfta sin stil och sin personlighet – om det vågar. Nu är det nämligen inne med platå, hatt och dressat för mannen. 

”En tydlig trend på Pitti Uomo och Milan Men’s Fashion Week var att platån som flera säsonger har synts på damsidan nu även syns på allt fler herrskor.”

5063595-long-beard-and-mustache-hipsterIbland är det otroligt enkelt att vara kvinna. Om man vill känna sig vacker och ha något fint på en tillställning finns mängder av bra modebutiker, som Sofiamoore.se online där man kan finna vackra plagg. Som man är det lite svårare och ofta blir det då att mannen bli lite nedklädd. Dock håller detta på att ändras i takt med att allt fler män börjar intressera sig för kläder och att den manliga modeindustrin börjar märka det och vakna till liv genom att erbjuda ett lite bättre och roligare utbud. Vi kan se allt fler reportage i ELLE, Vogue och andra modetidningar och i en bra artikel från Dagens Industri kan man som man nu ta del av många bra tips på hur man ska klä sig. Vad man kan säga är att om man vill vara en trendsäker man i vår så gäller det att man inte är feg och att man gärna trivs med att sticka ut lite.