Stockholm är en perfekt stad för att ha en romantisk dejt. Här kan du både passa på att nyttja miljön samtidigt som du kan välja en bra restaurang eller någon nöjesaktivitet. Låt din fantasi vara den enda som sätter gränserna!

I Stockholm finns det mycket saker att göra om du ska ut på dejt med din partner eller en person som du gillar. Här hittar du både fantastiska restauranger, fina miljöer där du kan ha picknick och nöjes aktiviteter.

Mysigt och romantiskt

Vill du kanske passa på att ta din alla hjärtans dag dejt på en romantisk restaurang i Stockholm så finns en uppsjö att välja mellan. Du har också en fantastisk miljö i Stockholm som ger ypperliga tillfällen att ordna en utomhus picknick vid vattnet, kanske utanför stadshuset eller varför inte vid slottet.

Några tips på restauranger som är helt värt att fundera på är:

  • Himlen på Södermalm – Här får du en fantastisk utsikt över staden då du sitter högt upp. En mysig miljö och ett bra utbud av mat och drinkar där du har två avdelningar att välja mellan.
  • Fondueboden i Vasastan – Denna restaurang är för dig som vill ha något annorlunda. Fondueboden är nämligen inredd som en schweizisk alpstuga. Här får du äta fantastiska fonduegrytor och du kan sitta både på uteserveringen om vädret tillåter eller inne.
  • Gamla Orangeriet på Djurgården – För er som bara vill ta en kaffe är Gamla Orangeriet ett passande ställe där du även får en lantlig och romantisk miljö. Här kan du beställa utsökta hembakade bakverk eller ta en lättare lunch.

Andra saker som du kan göra i Stockholm på dejten är:

  • Gröna Lund
  • Konsert på exempelvis Globen
  • Skansen

Det är bara din egen fantasi som sätter gränser för hur du kan få den perfekta dejten i Stockholm. Staden bjuder på det mesta och du kan göra allt som man kan tänka sig.
En konsert på Globen för att före eller efter äta middag på en trevlig restaurang är en perfekt dejt för er som vill kombinera mat med nöje.
Vill ni ha lite mer fart på dejten är Gröna lund en bra idé. Här kan ni både äta och åka karuseller om ni gillar det. Passa på att matcha in ditt besök samtidigt som det finns ett bra band eller annan underhållning på scenen.